REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Euroloppet | 21.1.2022 | Karol Kováč | Čítané 1219x | 0 príspevkov v diskusii
Konanie Gsiesertal Lauf je potvrdené!
Tlačová správa organizátorov, podmienky štartu na popdujatí-aktualizované 31.1.

Tento rok, na rozdiel od roku 2021, nám certifikát Green Pass Covid umožnil naplánovať podujatie s oveľa väčšou istotou. Preto vám už teraz môžeme oznámiť, že 38. ročník Gsiesertal Lauf je potvrdený na 19. a 20. februára.

Pocit optimizmu sa odráža v registráciách, ktoré sme dostali a ktoré k dnešnému dňu majú viac ako 1 000 ľudí z 18 rôznych krajín. Zľavnené registrácie budú aj naďalej dostupné do 31.01.2022.
Dôležitá informácia: Tento rok nebude možná registrácia na mieste. Online registrácia bude otvorená do nedele 20. februára do 9. hodiny.

Prirodzene, dôsledné dodržiavanie nariadení Covid je nevyhnutné. Všetky podrobnosti môžu účastníci nájsť na www.valcasies.com/en/info-covid-19/. Webová stránka tiež poskytne úplné a neustále aktualizované informácie o cestovaní do Talianska.

Vzhľadom na to, že celý úsek 42-kilometrovej trate je už niekoľko týždňov vo vynikajúcom stave, čaká nás určite veľkolepé podujatie.

Chcete byť informovaní o najnovších správach o našej akcii? Chceli by ste nejaké základné informácie? Sledujte nás na Instagrame alebo Facebooku.

Toľko tlačová správa.

Pre záujemcov, ktorí sa chcú zúčastniť podujatia niekoľko informácií o aktuálnych podmienkach cestovania do Talianska a zmenách v organizácií pretekov, ktoré som čerpal zo stránok organizátora a stránok štátnych orgánov Talianska.

Pre vstup do Talianska a voľný pohyb v súčasnosti (opatrenia platné od 1.2.2022)potrebujete predložiť:

1. Vyplnený vstupný formulár na vyhľadávanie cestujúcich (PLF formulár)v papierovej alebo digitálnej forme (dPLF formulár)na stránke: https://app.euplf.eu/#/

a niektorý z nasledujúcich:

2a. Certifikát EÚ Digital Covid/Green Pass potvrdzujúci, že ste absolvovali očkovací cyklus s vakcínou autorizovanou EMA;

alebo
2b. Certifikát EÚ Digital Covid/Green Pass preukazujúci, že ste sa úplne zotavili z COVID-19 a už nepodliehate karanténe;

alebo
2c.Certifikát EÚ Digital Covid/Green Pass alebo ekvivalentný certifikát potvrdzujúci negatívny výsledok PCR alebo antigénového testu vykonaného 72 hodín (PCR test) alebo 48 hodín (antigénový test) pred vstupom do Talianska.

Počas pobytu v Taliansku je potrebné dodržiavať platné protipandemické opatrenia.

Organizácia podujatia a opatrenia počas pretekov v súvislosti s pandémiou Covid 19

V súlade s v súčasnosti platnými predpismi FISI/FIS Anti-Covid budú počas Gsiesertal Lauf v roku 2022 implementované nasledujúce opatrenia.

POVINNÉ RESPIRÁTORY

Vo všetkých súťažných priestoroch je potrebné nosiť respirátory FFP2
Respirátory FFP2 nie je nutné nosiť počas pretekov. 1 minútu pred štartom si ich môžu súťažiaci zložiť z tváre a umiestniť ich do vlastného vrecka.
V cieli je potrebné respirátor FFP2 si znovu nasadiť.

ZELENÁ KONTROLA VSTUPU (očkovaný/vyliečený - Green pass)

Pri vchode do priestorov kancelárie pretekov (vyzdvihnutie štartovného čísla, služba voskovania, odovzdávanie medailí pre každú vekovú skupinu)
Po kontrole dostane účastník „náramok“ platný celý víkend

KONTROLA TEPLOTY

Pri vstupe do priestoru štartu vám bude skontrolovaná telesná teplota. Ak má pretekár telesnú teplotu vyššiu ako 37,5°C, nebude mu umožnené zúčastniť sa pretekov.

REGISTRÁCIA

Účastníci sa môžu zaregistrovať buď

PRI ONLINE PLATBE do nedele 20.02.2022, 09:00 alebo
Bankovým prevodom do pondelka 14.02.2022
Poznámka: Registrácia na mieste nebude možná

POČAS PODUJATIA

Transpondér v štartovnom čísle je na jedno použitie a nesmie byť odovzdaný späť organizátorom.

ODOVZDÁVANIE CIEN

Slávnostné odovzdávanie cien sa tento rok neuskutoční v zaužívanej podobe.

OBČERSTVENIE + OBED

Občerstvenie a nápoje v uzavretých obaloch budú zabezpečené na 7 občerstvovacích miestach na trase. Počas pretekov odporúčame účastníkom priniesť si vlastnú fľašu s vodou.
Namiesto obvyklého obeda v cieľovom priestore dostane každý účastník obedový balíček najvyššej kvality, ktorý si odnesie so sebou.

SANITÁRNE ZARIADENIA

7 WC bude priebežne dezinfikované.
Účastníci tento rok nebudú môcť využívať šatne a sprchy.

POVINNOSTI PRI PREZENTÁCII

Účastníci musia pri preberaní štartovných čísiel predložiť vyhlásenie o zdravotnom stave Covid:
https://www.valcasies.com/CustomerData/703/Files/Documents/covid-health-questionnaire.pdf

Ak na niektorú z otázok vo vyhlásení odpoviete "ÁNO", musíte predložiť negatívny PCR test nie starší ako 72 hodín alebo antigénový test nie starší ako 48 hodín pred začiatkom štartu.

V rámci spolupráce servera Bežkár.sk s organizátorom podujatia Gsiesertal Lauf ponúkam možnosť voľného štartu pre aktívnych užívateľov. V súčasnosti mám už voľné štarty obsadené aj s niekoľkými náhradníkmi.

Podmienky a opatrenia sa vzhľadom na pandémiu Covid-19 môžu meniť, preto odporúčam sledovať stránku organizátora po kliknutí na banner alebo priamo na podstránke venujúcej sa tejto problematike: http://www.valcasies.com/en/info-covid-19/





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár