REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Euroloppet | 16.1.2020 | Karol Kováč | Čítané 1843x | 0 príspevkov v diskusii
47. ročník Bielej stopy preložený pre nepriaznivé snehové podmienky na marec
Biela stopa race is postponed to march 7. – 8. 2020

Organizačný výbor BS dnes uverejnil na sociálnej sieti nasledovný oznam:

Vzhľadom na dlhodobú predpoveď počasia, bez sneženia a súčasná – malá hrúbka snehovej pokrývky na bežeckých tratiach, organizačný výbor pretekov musel v záujme zdravia pretekárov prijať rozhodnutie o preložení pretekov z 25. – 26.1 na 7. – 8. 3. 2020.

Termín bol určený s ohľadom na aktuálny kalendár pretekov Euroloppetu, kedy je jediný voľný víkend pre konanie pretekov na Skalke.

Prihlásení pretekári ostávajú v štartovnej listine, neprihlásení pretekári majú teraz príležitosť registrovať sa do 7. marca 2020.

O priebehu príprav pretekov a stave tratí na Skalke Vás budeme priebežne informovať na stránke BS, sociálnych sieťach.

Text v angličtine:

Warning !

Biela stopa race is postponed to march 7. – 8. 2020.

Due to the long-term weather forecast, without snowfall and the with current snow condition (low thikness) on the cross-country trails, the organizing committee of the race had to take the decision to relocate the race from 25 – 26 January to 7. – 8. March 2020.

This date was set with regard to the current Euroloppet competition calendar, when it is the only free weekend for Skalke events.

Registered competitors remain on the start list, unsigned competitors now have the opportunity to register by March 7, 2020.

We will keep you informed about the course of the race preparation and snow situation on cross-country trails at website and FB.

Stay tuned for future information.




Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár