REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 16.1.2019 | Štefan Oravec | Čítané 2799x | 0 príspevkov v diskusii
Srdečne vás pozývame na kurzy bežkovania!
Naučte sa správne základy, alebo zlepšite svoju existujúcu techniku pod dozorom kvalifikovaných inštruktorov.

Určite ste si najmä v posledných troch rokoch všimli rapídne rastúci trend bežeckého lyžovania. Dokazuje to nielen nárast predaja bežeckých potrieb u predajcov, ktorí, naopak cítia pokles pri predaji zjadovej výstroje, ale i fyzický nárast počtu bežkárov priamo na tratiach a štadiónoch.

Mnohí bežci by s týmto športom chceli začať, ale nevedia ako a kde. A mnohí zas jazdia roky, ale stále sa nevedia posunúť, viac si beh užiť, menej sa natrápiť a zlepšiť svoju techniku.
Rozhodli sme sa reagovať na podnety ľudí, ktorí by sa bežkovať chceli naučiť od základov, ale aj tých pokročilých s cieľom zlepšiť sa, naučiť sa behať správne, skonzultovať a odstrániť prípadné chyby, či zefektívniť už existujúci štýl.

Pozývame Vás preto na kurzy behu na lyžiach pre dospelých. Zažite skvelý čas, užite si zábavu na snehu a vráťte sa do čias lyžiarskych zájazdov! Škola bežeckého lyžovania http://www.kurzybezkovania.sk bola založená v roku 2016, najskôr ako súčasť projektu BaseGym Banská Bystrica a je zameraná na kompletnú výuku behu na lyžiach.

Stretnete sa u nás s profesionálnym teamom inštruktorov, ktorí pôsobia, alebo pôsobili ako aktívni vrcholoví pretekári. Snažíme sa vyhovieť Vám tak, aby ste si odniesli čo najkrajšie zážitky a zamilovali si bežky rovnako, ako ich milujeme my.

Zameriavame sa na skupinové a individuálne kurzy behu na lyžiach. Bez problémov Vám pripravíme kurz bežkovania vo forme teambuildingu na mieru pre vašu firmu či partiu kamarátov. Vyučujeme prevažne na Skalke pri Kremnici, pri priaznivých podmienkach aj na Králikoch pri Banskej Bystrici, na Štrbskom Plese, alebo podľa dohody aj na inom mieste.

Aktuálne termíny, prihlášky, bližšie informácie, fotografie, videá a mnoho iného, nájdete na http://www.kurzybezkovania.sk.
Tešíme sa na vás!




Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár