REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 21.1.2018 | Karol Kováč | Čítané 1682x | 0 príspevkov v diskusii
Prehľad o upravenosti tratí v strediskách
Novinky na serveri Bežkár.sk

Priatelia bežkári, v snahe neustále zlepšovať obsah našich stránok a na základe vašich požiadaviek sme zaviedli na našom serveri niekoľko noviniek o ktorých vás chcem krátko informovať.

1. Od dnešného dňa je na serveri k dispozícii nová stránka na ktorej nájdete prehľad upravovaných tratí v jednotlivých strediskách. Na túto stránku sa dostanete cez menu SNEHOVÉ SPRÁVY, kde kliknete na položku STAV TRATÍ V STREDISKÁCH. Sú tam zoradené strediská podľa abecedy a v nich nájdete najnovšie správy z každej trate, ktorá bola zverejnená v snehových správach. Takto získate prehľad o upravenosti jednotlivých tratí v strediskách. Zobrazujú sa tu však iba trate z ktorej správa nie je staršia ako 7 dní.Štruktúra tratí v jednotlivých strediskách je rôzna, takže treba na to myslieť pri vyhľadávaní informácií o upravených tratiach.
Tak napríklad v našom najväčšom stredisku bežeckého lyžovania v Kremnických vrchoch môžeme nájsť trasu "Bežkárske trasy v stredisku". Ako z pomenovania trasy je možné vytušiť, pod takto označenou trasou môžeme nájsť ktorúkoľvek trasu v stredisku. Trasa bola takto zavedená z toho dôvodu, aby správca tratí nemusel písať napríklad 6 či 7 samostatných správ ale v popise trasy potom napíše, ktoré časti boli upravené. Napriek tomu, že v takejto správe na prvý pohľad nezistíte, ktoré úseky sú upravené, tak po rozkliknutí detailov sa dozviete všetko potrebné.

Verím, že nová stránka, ktorej vzhľad a funkcie sa posnažíme ešte vylepšiť vám pomôže pri hľadaní informácií o úprave v jednotlivých strediskách. Chcem ešte upozorniť, že v tejto tabuľke sa vždy zobrazí iba posledná zverejnená správa z konkrétnej trasy.

Prípadné námety na zlepšenie píšte prosím do diskusie pod článkom.

2. Ďalšou novinkou je pridanie možnosti vymazať snehovú správu po uverejnení na serveri. Môže sa stať, že ste uverejnili tú istú správu 2x alebo správu chcete vymazať z iného dôvodu. Táto možnosť je ale časovo obmedzená. Môžete tak urobiť do jednej hodiny od zverejnenia.

3. Zmena v editácii snehovej správy. Viete, že ak urobíte preklep, chcete niečo doplniť alebo zmeniť vo vašej správe, tak máte možnosť tak urobiť cez tlačidlo Edituj. Tento základný princíp zostal ale pri editácii už nemôžete zmeniť dátum pozorovania snehových podmienok. Ak ste sa teda zmýlili v dátume, správu môžete vymazať a napísať novú so správnym dátumom.

Verím, že uvedené novinky na našich stránkach budú prospešné a vylepšia náš servis pre bežkárov.

Otázky, pripomienky alebo návrhy na témy obsiahnuté v tomto článku píšte prosím do diskusie pod článkom a nie do všeobecného fóra. Tam by sme mali riešiť problémy, ktoré nie sú obsahom článkov. Autori sa tak môžu lepšie orientovať v pripomienkach na témy obsiahnuté v článkoch.

Ďakujem a prajem ešte veľa nabehaných kilometrov v zasneženej stope.





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár