REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 4.3.2017 | Ivan Macko | Čítané 2318x | 6 príspevkov v diskusii
Zimné "kúpanie" na pláži
4.3.2017 , 15,00 hod, 15 st. C

Nám dlhoročným návštevníkom plážového kúpaliska, by sa pred rokmi ani neprisnilo, že sa budeme slniť na banskobystrickej pláži aj začiatkom marca. Síce ide o inú telesnú aktivitu, ale my bežkári by sme nemenili za júlové vylihovanie na tráve. Vďaka zanieteným ľudom, ktorí pre bežkárov pripravili bežkársku trať,si môžeme s pôžitkom zatrénovať blízko od domu. Pripojená fotografia hovorí za všetko.




Diskusia k článku (6 príspevkov)

Bol som na pláži iba trikrát, keďže preferujem bežkovanie v klasickej prírode...tie tri razy, to bolo vždy u mňa z hľadiska časovej tiesne, keď nebol čas vybehnúť hore...a píšem sem preto, že naposledy z tých troch razov som bol na pláži práve včera, 3. marca...a chcem dať klobúk dolu pred tými, ktorí sa o trať starajú...sneh bol úplne fantastický, aj napriek tomu, že vonku bolo desať stupňov...sú miesta, kde už za pár dní bude chýbať, ale myslím si, že ešte minimálne 4-5 dní celý okruh vydrží...Bystričania, neseďte doma a využite možnosť kvalitne si zabežkovať "pod oknami"...a potom snáď ešte ďalšie tri týždne na famóznej Kordíckej zvážnici...bežkám zdar:-)
pridal miroBB dňa 4.3. 21:58  
Nevydrzi, v sobotu to este bolo v pohode, akurat popri bazene uz zacinal vytrcat asfaltovy podklad. Tak som to siel vyskusat aj v nedelu rano....dal som jedno kolo a zabalil som to. Niektore useky uz boli len "ciste"blato. Takze na kupalisku sa uz nebude dat jazdit :(
pridal kraft dňa 6.3. 17:24  
na budúci rok si už bagrista dá pozor a navozí na trať sneh bez zeminy (-:
pridal dedo dňa 7.3. 12:30  
No, mozeme len dufat. Ale aj tak som mal radsej Kremnicku, minulu zimu. Hlavne kvoli vecernemu bezkovaniu. Pre mna to bolo pocas pracovneho tyzdna idealne. Po vikende som nechal bezky v aute a vecer cestou z prace som tam mohol v pohode pri umelom osvetleni hodinku kruzit :)
pridal kraft dňa 7.3. 19:21  
Chlapci, úprimne, ani vo sne som nedúfal, že kvalitné bežkovanie na pláži vydrí do 5. marca...hovorím, bol som tam síce iba trikrát, ale bolo to vždy veľmi slušné...neporovnávajme umelý sneh zo Skalkou, či inou prirodzene zasneženou traťou...užívajme ešte minimálne 14 dní to, čo nám Kremničák ponúka:-)
pridal miroBB dňa 7.3. 21:03  
Asi som to blbo napisal. Nemal som na mysli Skalku, ale futbalovy areal ŠK Kremnička :)
pridal kraft dňa 8.3. 19:48