REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 16.12.2016 | Karol Kováč | Čítané 4528x | 5 príspevkov v diskusii
Večerná rozprávka na Skalke
Perfektne upravené trate pre bežkárov

Priatelia bežkári. Toto sa nedá napísať iba do snehovej správy.

Dnes po príchode na Skalku sme si išli hneď zabehať na inline dráhu. Nič neobvyklé, chodíme s priateľmi za dobrými podmienkami, ktoré tu takmer vždy nájdeme. Rozhodujúce je, či je dostatok snehu, pretože sa v tomto stredisku musíme spoliehať len na prírodu.

Chodíme do tejto oblasti už dve desaťročia ale také perfektné podmienky, aké boli dnes pri večernom bežkovaní si fakt nepamätám. Trať rovná, tvrdá, stopa pre klasiku výborne drží aj v zákrutách. K tomu príjemné počasie, bezvetrie, teplota okolo – 3 st. Ideálnejšie podmienky si neviem predstaviť.

Na trati je vidieť každodennú úpravu a starostlivosť. Od prvého sneženia v tejto sezóne je evidentné, že sa v úprave tratí niečo zmenilo.
Za všetkých bežkárov sa chcem Romanovi poďakovať. Dúfajme, že mu odhodlanie vydrží a budeme si môcť užiť bežkovanie na takto perfektne upravených tratiach počas celej sezóny.





Diskusia k článku (5 príspevkov)

zase nejaky PR clanok? Danovi akoze kedy podakujete? on nevykonava perfektnu pracu?
pridal livestrong45 dňa 17.12. 13:46  
Žiaden PR článok, iba holý opis skutočnosti. Nemám informáciu o tom, že by Dano každý deň dva krát upravoval inlajnku a štadión. Vďaka patrí všetkým, ktorí sa pričiňujú o úpravu tratí. Ak niekto má informáciu o tom, že to niekto robí, nech sa páči, napíšte o tom článok. Odkedy Roman upravuje trate a snehové podmienky to dovoľujú, tak sa dá spoľahnúť, že trate budú skutočne aj upravené. V minulosti to tak nebolo. Či si myslíte niečo iné? Sem s argumentami.
pridal Karol dňa 17.12. 15:41  
Na 100% súhlasím s Karolom, vďaka Roman !!!
pridal Blesk dňa 19.12. 9:27  
Úprave tratí túto sezónu naozaj nie je čo vytknúť. Rešpekt a srdečná vďaka. :-)))
pridal Ingrid dňa 19.12. 9:40  
súhlasím s Karolom. Naozaj je vidieť zmenu a vďaka za to Romanovi. Za jeho dennú úpravu tratí. Nik sa nemože sťažovať. Hlavne keď bežkujeme na Skalke zadarmo. Osobne by som privítal spoplatnenie tratí. Ale u nás sa vždy nájde niekto nespokojný. Služby zadarmo a kritizovať čo sa dá. To je také slovenské nie pohostinnosť.. časy keď bolo všetko zadarmo sú preč.
pridal karolbb dňa 26.12. 20:34