REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 11.12.2016 | Karol Kováč | Čítané 1425x | 0 príspevkov v diskusii
Nastavte si zasielanie informácií o nových snehových správach a článkoch na email
Nová služba pre registrovaných užívateľov servera

Priatelia bežkári, na základe požiadaviek niektorých z vás sme pripravili novú službu zasielania upozornení na nové snehové správy a nové články, ktoré pribudnú na naše stránky.

Ak chcete aby vám nič neuniklo a nenavštevujete naše stránky denne, prípadne chcete mať informácie o snehových podmienkach ihneď potom ako sa objavia na serveri Bežkár.sk, môžete si túto službu aktivovať po prihlásení na stránke vášho osobného konta http://www.bezkar.sk/konto.php.
Tu v spodnej časti zaškrtnutím príslušného políčka si zvolíte aké informácie chcete dostávať.
Po uložení vašej voľby budete príslušnú informáciu dostávať na mailovú adresu, ktorú máte nastavenú k vášmu profilu.
Nezmeškáte tak žiadnu dôležitú informáciu, ktorú poskytujú ostatní užívatelia servera.

Ak by vám mail do vašej schránky neprišiel, skontrolujte si prosím priečinok nevyžiadaná pošta alebo priečinok, kam máte presmerované spamy. Je možné, že niektorý poštový klient vyhodnotí prichádzajúcu správu ako spam. Mail vám príde z poštovej adresy admin(@)bezkar.sk. Následne si môžete nastaviť správy ako dôveryhodné.

Ak ste dlho nevyužívali prihlásenie na server a zabudli ste heslo pre prihlásenie, vyžiadajte si ho kliknutím na odkaz "zabudnuté heslo" úplne hore na stránke, vedľa okienok na prihlasovanie. Tu však potrebujete vedieť svoj nick - prihlasovacie meno. Potom vám na mailovú adresu príde nové vygenerované heslo prostredníctvom ktorého sa prihlásite. Následne si ho zmeňte.

Ak ste medzičasom zabudli aj prihlasovacie meno, napíšte mi mail na admin(@)bezkar.sk a ja vám prihlasovacie meno pošlem. Vaše heslo nepoznám, je zašifrované.

No a ak ešte nie ste registrovaný tak nech sa páči http://www.bezkar.sk/registracia.php.
Verím, že uvítate túto novú službu a serveru Bežkár.sk zostanete verní.

Ďakujem všetkým aktívnym prispievateľom, ktorí nás informujú o podmienkach na bežkovanie a prispievajú na stránky svojimi názormi a článkami.
Teším sa na už rozbiehajúcu sa zimnú sezónu a stretnutia v bielej stope.

administrátor www.bezkar.sk





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár