REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 29.10.2016 | Karol Kováč | Čítané 1622x | 0 príspevkov v diskusii
Brigáda na Malachovskej zvážnici už v nedeľu 30.10.2016
Ako zverejňovať oznamy, články a používanie snehových správ

Na serveri bola zverejnená v snehových správach informácia o brigáde na Malachovskej zvážnici.

Thomas v nej napísal:
C.K. Malachov a ďalší nadšenci bežiek z Malachova po vzore kolegov z Kordík organizujeme v nedeľu 30.10. brigádu na Malachovskej zvážnici na časti od Králickej zvážnice smer Horná Roveň, po bývalé prepadlisko zvážnice pred Krpcovou. Sezóna sa nám blíži a potešujúcou správou je, že sľuby sa naplnili a Malachovská zvážnica je zprevádzkovaná. Prepadlisko medzi Krpcovou a Hornou Rovňou je parádne zrovnané, za to patrí vďaka pravdepodobne Štátnym Lesom SR v spolupráci s mestomBB. Smerom od prepadliska na Hornú Roveň a Králickú zvážnicu je na zvážnici ale dosť popadaných kameňov a po prvom októbrovom snehu aj polámaných konárov. Okolo 9:30 odchádzame z Králického vleku, naspäť pôjdeme do Ortút. Ak by sa chcel niekto pridať, každý je samozrejme vítaný, podľa možností si môžete doniesť hrable, nožnice na konáre alebo dáku tú sekerku...
Toľko zo "snehovej správy"

Predchádzajúca informácia zo snehových správ od užívateľa "kordíky":

Kordíky a Kordicky Hrebenák organizujú v sobotu brigadu na vyčistenie a prípravu Kordíckej zvážnice na zimnú sezonu. skoré snežnie na ešte zelené listy spôsobilo dosť polámaných stromov. uvítame aj pomoc z vonka ( mimo Kordičanov) zraz 22/10/2016 sobota 9,00 na začiatku zvážnice pri poslednom Kordickom dome.


Veľmi ma teší, že bežkári v oblasti Kremnických vrchov sú aktívni a nesedia doma so založenými rukami ale organizujú brigády na príprave tratí. Tiež som rád, keď aj prostredníctvom servera bežkár.sk o týchto aktivitách informujú.

Chcem ale pripomenúť, že pre tieto informácie by sme mali používať oznamy vo forme článku tak ako o brigáde na Skalke pred dvoma týždňami informoval V. Michalech.
Chcem vás poprosiť, v snehových správach uvádzať naozaj iba informácie, ktoré tam majú byť.

Pre pripomenutie ako uverejňovať články na serveri je tu krátky návod ako na to.
Celý návod si môžete stiahnuť z http://www.bezkar.sk/Navod.doc

Návod pre užívateľov servera www.bezkar.sk

V nasledujúcom návode sú popísané funkcie servera, ktoré sú prístupné pre registrovaného používateľa. Podmienkou je, aby bol užívateľ prihlásený. Bez prihlásenia je možné využívať server len na prezeranie obsahu bez možnosti vkladania informácií.

Pri registrácii si užívateľ servera vyberie úroveň užívateľských práv, ktoré chce na stránkach využívať.
A – Užívateľ ( má možnosť pridávať informácie o snehových podmienkach )
B – Prispievateľ ( môže na serveri publikovať aj články vrátane fotografií )
C – Administrátor strediska ( môže na stredisku, ktoré označil ako domovské definovať trasy a zároveň aj prispievať článkami a fotografiami ).

B. Prispievateľ
1.Ako pridať nový článok vrátane fotografií

Nové články pridávajú Prispievatelia a Administrátori stredísk po prihlásení zo stránky Články. Tu kliknite na tlačítko Pridaj článok. Rozbalí sa formulár, do ktorého napíšete nadpis, podnadpis, vyberiete kategóriu a vpíšete text článku. Text je formátovaný ako jednoduchý predvolený font. Ak chcete do textu vložiť hypertextový odkaz – odkaz na inú stránku, musíte ho vpísať aj s http:// v tvare http://www.bezkar.sk.
Uložte text článku kliknutím na tlačidlo Odošli. Článok sa ihneď zobrazí ako prvý v poradí na hlavnej stránke a na stránke podľa vybratej kategórie. Ako autor článku bude automaticky zverejnené Vaše celé meno preto nie je potrebné sa pod článok „podpisovať“.

Celý návod pre užívateľov si stiahnite tu: http://www.bezkar.sk/Navod.doc

Ďakujem za pochopenie a teším sa na všetky vaše príspevky v nadchádzajúcej sezóne, ktorá už silno klope na dvere.

Prípadné otázky rád zodpoviem na mailovej adrese

Administrátor www.bezkar.sk
admin(zav)bezkar.sk




Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár