REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Euroloppet | 22.1.2015 | Roman Beres | Čítané 2333x | 4 príspevky v diskusii
Oznam-výzva-prosba o pomoc
Príprava preteku Biela Stopa.

Situácia okolo prípravy tratí na tohtoročný pretek Biela Stopa je vzhľadom na nízku snehovú pokrývku v nižších polohách dosť komlikovaná,rozhodli sme sa podať pomocnú ruku,ktorá nebola zo strany BS odmietnutá.Už včera poobede boli chlapci nahadzovať sneh popri potoku pred Širokou,následne bol úsek upravený adaptérom.Problematický je úsek Široká-Vlčí vrch,kde sú miesta iba s tenkou vrstvou ľadu.Popri trati je však snehu dostatok,rozhodli sme sa preto spolu s OV BS tento úsek nahádzať a navoziť sneh.
Dovoľujem si týmto vyzvať a poprosiť všetkých našich priaznivcov,ktorí by mali chuť pomôcť, aby ste tak urobili.Brigády sú dohodnuté dve:v piatok 23.1.o 13,00 hod a v sobotu 24.1 o 9,00 hod so stretnutím pred garážou BS pod vstupom do Relax centra na Skalke.Kto by chcel prísť neskôr,bude samozrejme vítaný,len sa treba presunúť pod Vlčí vrch.Kto môže,nech si zoberie lopatu,kto nebude mať,dostane ju pri garáži.Náradie,batohy a občerstvenie Vám bude odvezené za skútrom vo vani na sneh,rovnako aj naspäť.Ak potrebujete viac info,kľudne volajte na moje t.č.0907858639.
Chcem sa vopred úprimne poďakovať všetkým,ktorí nám prídu pomôcť.Zastavte sa či už pred alebo aj po brigáde v predajni Cyklo-Santé na čaj,kávu.Každému dáme navyše aspoň malú pozornosť.Ešte raz všetkým ďakujem.
Roman Béreš<br><br>




Diskusia k článku (4 príspevky)

Tak toto sa číta dobre! Ak spojíme sily všetci, ktorí môžeme pomôcť, verím, že Biela stopa bude pripravená aj vzhľadom na zatiaľ nepriaznivé snehové podmienky, dobre. Roman, jednu lopatu si rezervujem na sobotu.
pridal Karol dňa 22.1. 17:02  
..ano, tak to ma byt. Cloveka vzdy potesi, ked cita o tom, ako sa da spolupracovat. Ked sa tu minuly rok obidve skupiny hadali, kto ma pravdu, vysledok bol taky, ze to nikomu neprospelo. Ked vsetci spolupracuju, tak z toho taky dobry pocit, ktory mam vzdy, ked som v Rakusku, kde vsetci spolupracuju a vsetci v konecnom dosledku z toho nejakym sposobom profituju. ...a my obycajni bezkari - amateri vam chceme podakovat, ze to robite pre nas. Mozno z nas skoro nic nemate, ale my sa budeme snazit vam to vratit inym sposobom, alebo zas urobit nieco dobre pre inych.
pridal pietro1978 dňa 22.1. 20:04  
Na výzvu zareagovalo a pomôcť prišlo spolu s organizátormi takmer 30 chlapov, ktorí počas dvoch dní odviedli kus práce a upravili problematické miesta na severnom okruhu tak, že ak by aj náhodou do konania Bielej stopy nenasnežilo, trate by boli spôsobilé na pretek. Vďaka všetkým, ktorí pomohli. Vďaka Romanovi za nápad a podporu, Bielej stope a MKL Kremnica za technickú pomoc. Tešíme sa všetci už budúci víkend na stretnutie počas BS 2015.
pridal Karol dňa 25.1. 19:58  
Aj keď oneskorene ale rád by som sa aspoň touto cestou veľmi rád a úprimne poďakoval všetkým,ktorí prišli pomôcť.Je to neuveriteľné ale prišli ľudia z rôznych koncov Slovenska.Patrí Vám všetkým obdiv.ĎAKUJEM!
pridal cyklosante dňa 6.2. 8:26