REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 16.1.2015 | Tomáš Rajsigl | Čítané 1578x | 0 príspevkov v diskusii
Príďte si zaběžkovat po upravených trasách
Lyžiarska magistrála medzi oblasťou Myjavy a Nové Lhoty ponúka cca 15 km pravidelne upravovaných tratí

Bielokarpatská lyžiarska magistrála sa rozlieha na pomedzí Česka a Slovenska, najmä v okolí myjavských kopaníc a českej Novej Lhoty. Tento okruh zahŕňa až 15 kilometra bežeckých lyžiarskych tratí, a teda je dĺžkou ideálny na niekoľko hodinovú turistiku. Trate sú počas zimnej sezóny na viacerých úsekoch upravené, a preto vás na nich čaká naozaj pohodová lyžovačka na bežkách.

Celkom v Bielych Karpatoch využijete na 30 km bežeckých tratí, ktoré sa nachádzajú na pomedzí Českej a Slovenské republiky.
Jedinečná scenérie prírody v Bielych Karpatoch dostupná za 1,5h z Bratislavy

Oblasť Bielych Karpát je typická miernym kopcovitým terénom s nezameniteľnou prírodou, ktorá pod bielou perinou ponúka úplne iný pohľad, než počas leta a letnej turistiky. Malebné domčeky ukrývajúce sa na kopaniciach medzi jednotlivými vrchmi dodávajú tejto lokalite charakteristickú scenériu, ktorá je naozaj jedinečná. A práve tú si môžete do sýtosti užiť na bežkách.

Počas 1,5h sa sem môžete dopraviť autom z Bratislavy a za 55 minút z Trenčína. Dostupnosťou teda oblasť patrí medzi ideálne miesto na predĺžené víkendy.

Viac informácií o možnostiach lyžovania, stave upravenosti tratí a mobilnej aplikácií nájdete na http://www.bezky-kolo-pesky.eu/sk.

Projekt je spolufinancovaný v rámci Operačného programu cezhraničnej spolupráce Slovenská republika - Česká republika 2007 - 2013.





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár