REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Informácie | 19.10.2014 | Karol Kováč | Čítané 1642x | 0 príspevkov v diskusii
Stránka o prognóze vo vývoji počasia
Na server som pridal samostatnú stránku o počasí

Jeseň sa už prehupla do svojej druhej polovice a my už netrpezlivo sledujeme prognózy vo vývoji počasia na najbližšie týždne s nádejou, že zima na hory príde čím skôr a budeme si môcť obuť bežky. Na začiatok sezóny je ešte v našom pásme pomerne skoro no napriek tomu nádej, že by mohlo nasnežiť sa každým týždňom zvyšuje. V roku 2009 už 16. októbra dorazila na naše hory prvá vlna sneženia, tak prečo by sme nemohli chcieť očakávať niečo podobné. Príchod zimy v polovici novembra už taký výnimočný nie je.
Rozhodol som sa, že budem pripravovať pre vás prognózy vývoja počasia a posnažím sa tak doplniť informácie od profesionálov, ktoré si môžeme všetci vyhľadať. Zameriam sa samozrejme na prognózy možnosti sneženia bez ktorého by bolo bežkovanie u nás nemožné.
Na stránku sa dostanete po kliknutí na ikonku v ľavej lište hlavnej stránky alebo zadaním adresy do prehliadača http://www.bezkar.sk/pocasie.php.
Nové prognózy budem zatiaľ pridávať viac menej pravidelne každý týždeň a podľa vývoja počasia aj vždy ak bude na obzore výraznejšia zmena.
Verím, že sa dočkáme lepšej a na sneh priaznivejšej sezóny ako bola tá uplynulá.





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár