REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Euroloppet | 29.10.2012 | Peter Brecík | Čítané 2266x | 0 príspevkov v diskusii
Prvý sneh – La Sgambeda a St. Moritz
Pozvánky na prvý sneh

Hory sú už biele, na cestách a železniciach kalamity. Mohlo by sa povedať, že zima už je tu. Žial, sneh nevydrží a jeseň má byť teplotne nadnormálna. Klasika.
Profíci sú na ľadovci, známi z ČR jazdia do tunela v nemecku. My ostatný musíme veriť, že na Skalke alespoň do vianoc napadne a trate budú upravené.
Sú aj ďalšie možnosti. Prvý pretek Eurolopetu – La Sgambeda v Livignu dúfam bude. Nie ako vlani. Koná sa 16. decembra. Kto sa chce zúčastniť a zatrénovať si ( dúfajme ) na peknom snehu, môže sa prihlásiť. Mám dohodu s usporiadateľmi. Platby pred, až bude istota, že pretek bude. Ubytovanie máme pred tunelom, vo švajčiarsku. Taktiež bez zálohy. Vlani sa „podarilo“ skupine, ktorá si všetko vybavila sama pricestovať do Livigna. Cesta – 2 x 500 km. Ubytovanie v Livignu zaplatené na 100%. Bohužial, ani na zjazdovkách nebol fliačik snehu. Tak si dali kávu a išli domov. Drahá káva. Konkrétny príklad, že je lepšie spolupracovať s profesionálom.

Sivester v St. Moritz. Klasické sústredenie, kde si každý individuelne nabehá toľko km, na koľko mu budú stačiť sily. V nadmorskej výške do 2.000 m.n.m. !
V mieste je samozrejme veľa ďalších aktivít. Slušné ubytovanie.
(Upravované kluzisko + curling – 100 m, bežecké stopy – 100 m, Menšia sjazdovka 5 min, nejbližšia so štvorsedačkou 4 km skibusom,
Areály St. Moritz – 8 km, Nočné a Silv. Zjazdové lyžovanie 40 CHF !!! )
Snehová istota a slniečko. St. Moritz má 320 slnečných dní v roku.

Informácie o pretekoch Eloppetu 2013.
Ubytovanie a štarovné zabezpečím bez problémov. Dopravu len v prípade, že sa prihlási skupina alespoň 6 osôb. V opačnom prípade si musíte dopravu zaistiť sami.

Info o pretekoch Worldloppet 2013
Jizerská 50 – zabezpečím čísla ( ak budem mať ješte cca 5 záujemcov, dostaneme nižšiu cenu ako je súčasná ) Dopravu + ubytovanie v Bedřichove.
Dolomitenlauf – všetky služby. Veľmi pekné ubytovanie za rozumnú cenu – priamo na osvetlenej bežeckej trati. Výhodné pre sprievod na zjazdovkách.
Marčialonga – bude osobitný článok. Čísla pre rok 2013 niesú.
Koenig-L-Lauf, Transjurassienne - všetky služby. Veľmi pekné ubytovanie za rozumnú cenu.
Tartu + Finlandia – kompletný zájazd, alebo individuelne letecky na jeden pretek. Výhodné ubytovanie, miestna doprava apod.
Vasalopet – vypredaný. Mám veľa záujemcov a ďalšie čísla už asi nezoženiem.
Navštívte OPET SPAR. Najúspešenejšia akcia z pohľadu účastníkov v roku 2012. Všetci pretekári mali nad 60 rokv a dosiahli vynikajúce časy. Služby na najvyššej úrovni.
Engadin Maraton – velmi slušné ubytovanie. Sami si ubytovanie nezoženiete s výnimkou (kryt pre 160 ľudí, alebo priváty za švajčiarské ceny na celý týždeň)
Birkebainer rennet – klasický zájazd. Výborné ubytovanie a služby.

Podrobnejšie informácie na www.raftovanie.eu





Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár