REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 16.10.2009 | Karol Kováč - admin | Čítané 2287x | 0 príspevkov v diskusii
Hurá na bežky!
Príspevok užívateľa "Matobb" vo fóre Bežkár.sk

Citát príspevku zo 16.10.2009:
Nedalo mi to a dnes som vybehol pozrieť na Králiky. Na moje prekvapenie je to tam ako v rozprávke - 50 cm snehu… meral som na viacerých miestach, lebo som tomu ani sám nemohol uveriť. Bol som pozrieť aj na zvážnicu pod mostíkmi a niekto tam pobehal skútrom…tentokrát však za účelom akej - takej úpravy trate, keďže sa otočil tam aj späť dva krát. No a keď som sa už vracal späť, išlo tam akurát trénovať voľným štýlom pár chalanov a ich tréner. Počas víkendu tam bude super a všetkým odporúčam ísť. Nemusíte sa ani obávať o nové lyže…v októbri som na bežkách veru ešte nebol. Ak máte niekto info ako to vyzerá na Skalke, či je tam niečo aj upravené, tak píšte, nech táto stránka plní svoj účel…
Ďakujeme užívateľovi Matobb za informácie o prvom snehu.

A ja už len dodám, že závidím všetkým, ktorí bývate blízko a môžete si, skutočne tak skoro ako si ani ja nepamätám, vybehnúť na bežky.
Stránka o snehových podmienkach je už funkčná, takže všetci, ktorí sú zaregistrovaní môžu vkladať aktuálne údaje o podmienkach na bežkovanie. Vkladať nové údaje môžete zo stránky Snehové správy. Pridávam niekoľko fotiek, ktoré nám Maťo poslal.




Diskusia k článku (0 príspevkov)

nie je pridaný žiadny komentár