REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Euroloppet | 25.5.2011 | Viliam Michalech | Čítané 2337x | 2 príspevky v diskusii
Kongres EUC 2011
Výročný generálny míting

V dňoch 13.-15.5.2011 sa konal kongres EUC , resp. výročný generálny míting Euroloppetu, čo je pracovné stretnutie všetkých organizátorov pretekov Euroloppetu .Za OV Bielej Stopy sa kongresu zúčastnil člen predsedníctva EUC Ivo Ivanič a Viliam Michalech .
Organizovaním bol poverený Ski Klub Šumava Vimperk v horskom stredisku Kubova Huť. Prítomní boli zástupcovia všetkých 11 organizačných výborov pretekov Euroloppetu ako aj kandidáti na vstup
do EUC .Rokovanie bolo rozložené až na 3 dni vzhľadom na veľký rozsah prerokovávaných tém .
Najdôležitejšou novinkou je prijatie 3 nových členov do organizácie EUC.
Nové preteky Euroloppetu sú :

KAMMLAUF – Klingenthal-GER
GANGHOFERLAUF – Leutasch/Seefeld – AUT
MARXA BERET/čítaj MARČA BERET / – Val D´aran/Pyreneje – ESP

Marxa Beret a Ganghoferlauf sú už v r. 2012 oficiálne preteky Euroloppetu.Pre Kammlauf sa nepodarilo nájsť nový termín a preto bude až od r. 2013 ako plnohodnotný,oficiálny pretek Euroloppetu.

Termín Bielej Stopy je 27 – 29 .jan. 2012
Majstrovstvá Európy 2012 v diaľkových behoch na lyžiach usporiadajú : Koasalauf – Šumavský Ski
Marathon .
ME 2013 Biela Stopa –Gsieser Tal Lauf.
O ostatných novinkách a zmenách budeme informovať priebežne počas roka a pred sezónou .

Text a foto : V.Michalech







Diskusia k článku (2 príspevky)

Vďaka Viliam za aktuálne informácie o novinkách v EUC. Chcem sa spýtať, či sa hovorilo aj o termínoch nových pretekov. V kalendári na sezónu 2011/2012 na oficiálnej stránke Euroloppet ešte nové preteky nie sú. A ešte jedna vec by ma zaujímala. Na stránke Bielej stopy píšeš aj o zmenách v štartovnom pre držiteľov EL pasov. Nepochopil som to podľa toho ako to tam uvádzaš.
pridal Karol dňa 25.5. 22:16  
Karol ,nové preteky budú samozrejme zaradené do oficiálneho kalendára Euroloppetu.To urobí kancelária v Bodenmais.Oficiálna info o nových pretekoch je aj na www.euroloppet.com.Č o sa týka zľavy na štartovnom poplatku pre držiteľov Eeroloppet pasov ,tak títo už nebudú mať najnižší /základný /štartovný poplatok ,ale 20% zľavu .Jednotlivé sumy zvlášť pre nich budú uvedené priamo v tabuľke-cenníku /v magazíne Bielej Stopy , v propozíciach a na www.bielastopa.eu / kde bude všetko prehľadne spracované Úmyselne tu nechcem uvádzať spôsob ako si vypočítať zľavu pre ten ktorý termín/dátum / platby ,lebo by z toho boli pri platení určite zmätky . Viliam M.
pridal Viliam dňa 27.5. 13:54