REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 15.2.2020 | Ivan Macko | Čítané 2089x | 4 príspevky v diskusii
stále problém so skútrami
zakázať skútre v strediskách?

V dnešnú slnečnú sobotu si množstvo bežkárov vyšlo na trate. Aj vďaka snahe Zares B Bystrica, aj vo veľmi neprajnej zime sa dobre dá bežkovať na technickom snehu na plážovom kúpalisku či na bystrickej strane Kremnických hôr. Aj pred terajším víkendom boli trate perfektné pripravené. Preto sme zažili doslova šok z toho čo dokázali vandali na skútroch do soboty rána urobiť s traťou Medzi Králikmi a chatou nad Tajovom. Z rána to bolo aj primrznuté a v zjazdoch nebezpečné hlavne v zatáčkach. Azda dozrel čas zakázať fyzickým osobám vstupovať so skútrami do lyžiarskych stredisk.




Diskusia k článku (4 príspevky)

Presne tak ako je napisane. ZAARES urobi vecer trat a potom pekne v piatok pekne vecer, ked uz je zrejme nieco popite tak huraaa podme sa bavit na skutroch a zajazdit si. Dnesna trat bola vsetko len nie to co sme chceli. Vdaka zmrdom, ktori su cisti sebci. Ja neviem ci tam treba dat branu pri mostikoch zeleznu 2m vysoku alebo co. Treba ist v piatok vecer s puskou na straz alebo co? Dnes zacinaju jarne prazdniny BA. Boh nas chran! Skutrom sa da prejst po trati , tak aby som nenarobil skodu, ale robit si slalom a jazdit rychlo tak, ze predne lyziny robia 20cm ryhy tak to je bezohladnost najvyssieho kalibra. Nech Maria Bohova skare toho zmrda, co vcera vecer rozdrbal trat. Zdechni!
pridal klasik dňa 15.2. 19:48  
Je rozdiel pochábeľ a skútrista. Na Kordíkoch upravuju už 3 skútre. Pribudol jeden nadšenec na červenom Lamborgíny. Vďaka ním sa na Kordíkoch bežkuje od 13 decembra 2019!!! Ratrak ZAaRESu tu bol 2x. 15.XII. a 14.II.2020. OZKH ponúklo polovníkom pomoc pri vynášaní sena... Zatiaľ to nevyužili a použili svoj spôsob. Momentálne to bez pracovných (širší pás) skútrov na Kordíkach nejde...
pridal JMSOZKH dňa 16.2. 8:21  
Veľmi podobná situácia je aj na kralickej zvaznici smerom na Skalku. Tam sa dokonca pred dvoma týždňami vozili na štvorkolesovej bubline. To boli koľaje jak svet. Asi si chlapci mysleli že to to po nich zratrakuju. Nevie niekto komu patrí ratrak čo upravuje trate? Zaaresu alebo Ski Králiky, od ktorého si ho zaares prenajíma? Lebo niekde som počul ako sa chlapci zo strediska chvastaju že to "aj tak my ratrakujeme, tak nech bežkári držia klapačky". Všetku česť chlapcom z OZKH za ich prácu 👍
pridal cimoBB dňa 19.2. 9:03  
Na BB strane trate upravuje ratrak patriaci ZAaRESu za financie, ktoré sú na tento účel vyčlenené z rozpočtu mesta. Ratrak lyžiarskeho strediska trate v posledných rokoch určite neupravuje.
pridal Matobb dňa 20.2. 7:34