REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Malé Karpaty - Zochova chata | 5.12.2011 | Peter Mosný | Čítané 5559x | 6 príspevkov v diskusii
Nové trate na Zochovej Chate.
Zochova Chata - Grausova Lúka

Nevieme sa dočkať - tak by sa jednoducho mohlo štylizovať čo nás v tejto chvíli trápi v bežeckom lyžovaní. Preto, pre skrátenie Vašej chviľky by som Vás chcel informovať o zmenách pripravovaných na Zochovej Chate - Grausovej Lúke. V tejto bežeckej sezónbe som pripravil pre Vás rozšírenie bežeckých trás a to o okruh smer Zbojnícke. Trať som upravil a je pripravená pre úpravu ratrakom. Táto trať bude označená zelenou farbou a podľa snehoivých podmienok by mohla byť vedená až pod Skalnatú a odtiaľ na Čermák. Druhá trať - už tradične Hubálová - bude pre túto sezónu značená žltou farbou. Obe trate plánujem upravovať v celkovej dĺžke 17.5km.
Dúfam že po stredajšom ochladení sa už uvidíme na Zoške...
Frenky




Diskusia k článku (6 príspevkov)

Super a na akú techniku budu trate upravované? Minulý rok bola iba klasika. Bolo by fit keby aj na korčulovanie.
pridal kajsi dňa 6.12. 12:54  
Áno snaha je aspoň po čermák malý okruh na voľnú techniku - veľmi bude záležať na snehových podmienkach - keďže vy hore už v priebehu tohot týždňa sneh budete mať - my si tu dole ešte počkáme - aj keď má zasnežiť ale bude to asi bieda...
pridal Frenky dňa 6.12. 18:21  
Frenky, vďaka za pridanie mapky tratí. Vidím, že si to zmapoval GPS-kou. Mohol by si mi poslať zaznamenaný súbor? Hodil by som to do mapky strediska na google maps. Tiež sa prihováram za úpravu tam, kde to ide aj na voľnú techniku. Pomohlo by aj pár km. Rád by som to prišiel vyskúšať ako to tam robíš. Samozrejme až bude sneh. Zatiaľ to v Malých Karpatoch na bežkovanie nebude. Snáď sa ale skoro dočkáme. Držme si palce. Karol (admin)
pridal Karol dňa 7.12. 20:17  
Dobry den, mohli by ste prosim popisat trasu k parkovisku? Ja som tam este nebol a neviem presne ako sa na to parkovisko autom vlastne dostanem. Dik.
pridal mrbicykel dňa 8.12. 10:50  
Ospravedlňujem sa že až teraz reagujem na diskusie k článkom - až teraz som si ich všimol :-( , Karol Mapa je vytvorená z Google map a je čiastočne upravovaná, ale v zásade ju vytváram vždy GPS Garmin, buď lodnou GPS - ručnou alebo treningovými hodinami Forerunner 405CX, pozriem sa či je možnbé ti zaslať - a či ho vôbec mám - zaznamenaný súbor - ako by si ho potreboval - spojím sa s tebou mailom. MR Bicykel - na trať e sa dostaneš z Modry priamo cestou smer Zochova Chata, potom minieš vynovenú na novo postavenú Zochovu chatu Pravobokom a pokračuješ do kopca stále nikam neodbočuješ, po 200m sa cseta otáča doprava - pri horárni a potom miersne do svahu - tam sa je treba na tej čistinke zabočiť doprava - smer k cintorínu ktorý je na kopci, ďalej okolo cintorína stále po ceste nikde neodbočovať - prídeš na čistinku kde je uložené drevo - to je parkovisko, hned tam je na pravej strane vstup na trate - záchytné body ak sa spýtaš na Grausovu lúku alebo na Cintorín tak budeš nasmerovaný priamo
pridal Frenky dňa 26.12. 17:34  
ak by si však nevedl trafiť kľudne ma kontaktuj na tel čísle 0911576667 - verím že teraz ku konncu roku s ochladením dôjde aj k naplneniu našich túžieb - snehu :-)
pridal Frenky dňa 26.12. 17:35