REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Malé Karpaty - Zochova chata | 9.7.2011 | Peter Mosný | Čítané 4638x | 1 príspevok v diskusii
Zochova Chata
Majstri sveta upravujú trate na zochovej chate.

Vzhľadom k tomu, že sa pohybujem jednu polovicu roka v chorvátsku a na zimu pricestujem na Slovensko, kde sa vrhnem každým rokom na bežkovanie, je mi vždy cťou ak môžem aj tu z chorvátska sledovať ako sa pekne vyvíja naše bežkovanie na slovensku. Som rád, že server bežkár pracuje počas celého roka - a postupne zlepšuje podmienky na tejto stránke.
Aby reč nestála aj ja chcem prispieť malým dielom k informovanosti našich bežkárov. Asi tušíte, že som profesionálny jachtár a s mojou posádkou s ktorou sa staráme o bežkárske trate na Zochovej chate sme toho roku vybojovali v námornom jachtingu titul Majstri Sveta Corinthian a v celkovom poradí profesionálnych posádok sme obsadili s našou loďou Quebramar 4.miesto s pomedzi 55posádok zo 17 krajín sveta...aj v tejto chvíli vám píšem z chorvátska - je tu cca +40C, slnečno a ja trénujem slovenské a české deti na jachtárskych športových lodiach. A tak, už snívam o našom krásnom zasneženom slovensku a o tom ako opäť budeme upravovať trate a behať na nich počas nasledujúcej zimnej sezóne...športu ZDAR! Sretan Put i Vidimo se u Zochovej Chaty, Frenky




Diskusia k článku (1 príspevok)

Gratulujem k vynikajúcemu umiestneniu a ďakujem za zaujímavé informácie. Teší ma, že si si spomenul na Bežkára aj v horúcom Chorvátsku. V Tvojom prípade je obdivuhodné ako dokážeš naplno využívať všetky ročné obdobia a tak rozdielne športy. Jedno však majú určite spoločné a tým je voda aj keď vždy v inom skupenstve. Námorný jachting je pre nás určite pomerne exotický šport a tak som si na Tvoj podnet niečo vygooglil. Článok o úspechu Tvojej lode je napr. tu: http://sport.aktuality.sk/clanok/114425/namorny-jachting-ms-slovensky-tim-na-vybornom-4-mieste/ . Prajem Ti veľa zdaru na jachte a už sa teším na zimu a na trate, ktoré pripravuješ. Na Bežkárovi bude Zochova chata už ako samostatné stredisko.
pridal Karol dňa 10.7. 20:46