REGISTRÁCIA  |  PRIHLÁSENIE
DETAIL ČLÁNKU

Kremnické vrchy - Skalka | 3.1.2014 | Roman Beres | Čítané 2939x | 2 príspevky v diskusii
SANTE-SKI-TOUR
Zmena termínu preteku

Oznamujeme priaznivcom bežeckého lyžovania a záujemcom o štart na 1.pretek SANTE-SKI-TOUR,že z dôvodu nevyhovujúcich snehových podmienok-nízka a zľadovatelá snehová pokrývka sa pretek dňa 5.1.2014 neuskutoční.Predpokladaný náhradný termín je stanovený na 19.1.2014,o čom budeme priebežne informovať na stránkach Bežkár.sk,Cyklosante.sk,príp.na tel.čísle 0907858639.
Ďakujeme za pochopenie a želáme šťastný Nový rok.
Cyklo-Santé Roman Béreš.

16.1.2014-pre nepriaznivé snehové podmienky sa 1.pretek Santé-Ski-Tour prekladá na neurčito.
Cyklo-Santé.




Diskusia k článku (2 príspevky)

Ja len doplním, že registrácia na našich stránkach na 1. pretek prebieha ďalej. V prípade, že niektorý zaregistrovaný pretekár sa nemôže zúčastniť nového termínu pretekov, napíšte mail z mailovej adresy, ktorú ste uviedli pri registrácii na admin(zav.)bezkar.sk s predmetom "Zrusenie registracie Sante-Ski-Tour". Registrácia mu bude zrušená.
pridal Karol dňa 3.1. 20:10  
VÝZVA pre všetkých vyznávačov bežeckého lyžovania. Podporme pretek pána Romana Béreša - "SANTE-SKI-TOUR" svojou účasťou ako aj pomocou pri jeho organizovaní. Som ochotný osobne pomôcť. Prosím, pomôžte aj VY! Bude to odpoveď na všetky tie strasti pre TJ BS, Skalka Arénu a mesto Kremnica. Odpoveď ako sa to má robiť pre všetkých vyznávačov bežeckého lyžovania v tak krásnej lokalite. Som presvedčený, že jeho pretek bude mať budúcnosť a zatieni svojou účasťou a organizáciou TJ BS a Skalka Arénu. Ak totižto nie je vôľa, tak nie je cesta. A ako sa vidí cesta z TJ BS, Skalka Arény a mesta Kremnica nie je. Verím pánovi Romanovi Bérešovi a prajem veľa úspechov.
pridal sixao dňa 22.1. 19:08